Mi-am recuperat domeniul

Ultimul articol de pe acest blog are data de 25 iulie 2019. S-au scrus trei ani și trei luni de atunci (minus două zile), iar între timp nu mi-am plătit domeniul acesta, conectat.eu, așa că l-am pierdut. Din fericire, după un an în care nu știu sigur ce soartă a avut, dar din câte rețin n-a fost achiziționabil decât la un preț crescut, domeniul a rămas din nou liber, probabil lumea nefiind interesată de el. Așa că l-am cumpărat din nou. Blogul are acum, din nou, vechea adresă.

conectat la internet

Ca gânduri de reînceput sau mai bine zis început-continuare de scris pe blog, aș nota în particular o dilemă: mă bate gândul să scriu câte ceva și despre filme și mă întreb dacă să-mi deschis un blog separat pentru ele sau dacă să le înglobez în acest blog. Un blog separat mi-ar permite să-l organizez mai bine pe categorii și etichete și să-i dau un aspect mai potrivit niște filmelor. Pe de altă parte, în caz că nu o să mă rezum la cronici sau recenzii de film, blogul de față se pretează foarte bine la a scris despre muzică și film, inclusiv ce noutăți mai apar sau ce-au mai făcut cutare regizori și actori. Dacă tot sunt conectat la internet și la societate, de ce n-aș fi conectat și la industria de divertisment?

Ar mai fi câteva întrebări, dar le las pentru o dată ulterioră. În fond, mi-am recăpătat domeniul așa că sunt blogger, iar bloggerii nu au niciodată întrebări ci permanent numai și numai răspunsuri. Așadar, corect ar fi fost să spun că am un răspuns. Are cineva dintre voi o întrebare?

Comentarii (0)