Mi s-a luat un interviu

Au trecut deja două săptămâni (și o zi) de când mi s-a luat un interviu, de fapt de când a fost publicat (că interviul efectiv l-am dat cu o zi înainte, sâmbătă seara), și n-am scris nicăieri despre asta, așa că o fac acum, aici. Este vorba de interviul acordat unui Comentator Amator, căci așa își zice persoana respectivă, pe teme de blogging în general și „cine ești tu” în particular.

ethos

Pentru mine a fost reușit, iar când zic asta mă gândesc că s-a desfășurat live și a început spontan, fără că eu să-mi fi pregătit înainte răspunsurile. Mi s-a pus o întrebare (pe Facebook, în chatul privat), am dat răspunsul, mi s-a pus următoarea și tot așa, nu au existat editări ulterioare, ce am zis aia a fost postat. Și după recitire, am fost mulțumit de cum a ieșit.

Cu ocazia asta vă spun și că pe blogul respectiv găsiți o serie de interviuri cu alți bloggeri, 12 la număr până acum (în afara mea), oameni diferiți, interesanți, iar citind răspunsurile lor puteți afla unele lucruri noi despre „blogosfera mică” să zic așa, că vorbim totuși de bloggeri mici, sau vă puteți satisface unele curiozități. Ca de exemplu dacă poți face bani din blog (și câți).

Din păcate, persoana care scrie pe blog se află într-un moment de cumpănă legat de scrisul ei acolo, așa că deocamdată interviurile (ca și celelalte articole) sunt sistate, dar eu sper că nu pentru mai mult de câteva zile. Iar dacă nu, am salvat totuși o arhivă a discuției avute cu mine, pentru că nu se știe niciodată, better safe then sorry, vorba aia.

PS: Poza este avatarul meu curent.

Comentarii (3)

Lamiita Petre la 03.03.2017, 19:27

Deci, daca scoteai porumbelul, ala ramanea. Ca politicientii nostrii.

Ethos la 03.03.2017, 22:17

Ce porumbel?

Gina la 19.11.2017, 13:08

Mulțumim, interesant interviul!