Golurile din viața unor actori

Mi-a parvenit pe Facebook o postare de acum 3 zile, care scotea în evidență faptul că un ziar american a publicat o știre despre Julia Roberts sub următorul titlu: "Julia Roberts Find Life And Her Holes Get Better With Age". Adică, Julia Roberts constată că viața și "găurile" ei devin din ce în ce mai bune pe măsură ce înaintează în vârstă. Ziarul a publicat ulterior o corectură, specificând că în loc de "holes" era "roles", adică rolurile și nu găurile ei devin tot mai bune. Explicația asta pe mine unul m-a făcut să ridic o sprânceană, din cauză că la o tastatură normală (și implicit americană) litera H nu este lipită de litera R și nici pe același rând cu ea. Deci, cum de o fi tastat greșit autorul?

Julia Roberts și "găurile" ei

Ulterior însă am văzut că data articolului era 8 decembrie 2018. Așadar, unele conturi populare de Facebook regurgitează informații vechi, în încercarea de a mai câștiga ceva audiență. Dar dincolo de faptul că știrea e veche, rămâne interesantă evoluția vieții unor actori (sau nu numai, chiar și a noastră) și folosirea ei drept un barometru al alegerilor noastre bune sau rele din trecut și din prezent. Pentru că la început, în tinerețe, toți actorii au energie, optimism, vitalitate, dar apoi, unii dintre ei, poate mai ales care consumă droguri sau sunt alcoolici, ajung treptat să se maturizeze urât, să devină depresivi, ba chiar să se sinucidă, cum a fost cazul lui Robin Williams. În timp ce alții, cum este Julia Roberts, mărturisesc că odată cu înaintarea în vârstă primesc roluri tot mai complexe iar viața lor devine tot mai frumoasă.

Chiar dacă nu jucăm în blockbustere americane, fiecare dintre noi este actorul principal din propia lui viață. Așa că întrebarea de final ar fi cum s-a modificat viața voastră de-a lungul timpului și ce calitate are ea comparativ cu perioada în care erați tineri sau adolescenți și credeați că puteți atinge cerul cu vârful degetelor. Îl puteți atingeți acum cu toată palma, sau nici măcar la suprafața apei nu ajungeți când întindeți mâinile ridicate cât mai sus? :)

O întrebare, de bună seamă, retorică.

Comentarii (0)