PornHub a lansat un canal de Virtual Reality

Cunoscutul site de filme și clipuri pentru adulți a lansat recent o secțiune dedicată erotismului virtual. Compania din spatele site-ului a încheiat un parteneriat cu firma BaDoinkVR, specializată în materiale erotice de tip virtual reality, 3D sau cu sunet bineural, și va furniza conținut premium de acest tip celor 60 de milioane de vizitatori zilnici.


VP-ul site-ului, Corey Prince, a declarat:

Realitatea virtuală este următorul pas în universul mereu schimbător al filmelor pentru adulți, și ea va oferi utilizatorilor o experiență hipnotizantă, cum nu au mai trăit niciodată. De acum, utilizatorii noștri nu vor fi doar simpli spectatori la show, ci vor deveni ei înșiși protagoniști, putând interacționa cu starul lor porno favorit.

Odată cu această lansare, PornHub oferă vizitatorilor scene erotice de tip Virtual Reality filmate la 180 de grade și 360 de grade, gratuit. Acestea pot fi văzute de pe calculator, dar sunt ideale dacă le priviți prin intermediul unor ochelari specializați pentru VR, cum ar fi Google Cardboard, Samsung Gear VR, sau Oculus Rif. Site-ul a oferit chiar 10.000 de Cardboard-uri Google în mod gratuit utilizatorilor săi, pentru a sărbători această lansare.

Ați fi vrut să primiți un astfel de set de ochelari, dacă asta însemna să vă declarați fan PornHub? :)

Comentarii (0)