Baby Mama (Mamă surogat) - 2008

Baby Mama (Mama surogat) - 2008

O femeie de afaceri singură, Kate Holbrook, și-a pus toata viața cariera înaintea vieții personale. Ajunsă la 37 de ani, se decide în sfârșit să aibă un copil. Dar, ca un făcut, descoperă că este aproape infertilă, șansele de a reuși să rămână gravidă fiind de unul la un milion. Kate nu se dă bătută și încearcă să găsească alte variante care să o ajute.

Astfel, ea ajunge să o aleagă pe Angie, o tânără zvăpăiată, pe post de mamă surogat. Lucrurile decurg simplu mai departe: după ce află de la centrul de mame surogat că Angie este gravidă, Kate începe să citească cărți despre bebeluși, să își doteze apartamentul în mod corespunzător, să caute cele mai bune grădinițe, totul cu precizia matematică a femeii de afaceri care este.

Lucrurile însă iau o turnură neașteptată când Angie, datorită unor probleme personale, nu mai are unde locui și bate la ușa lui Kate. Astfel începe o luptă între Kate cea ordonată și Angie cea nebunatică și plină de viață, care este de altfel și motorul principal al acestei comedii. Iar, în mijlocul acestei "lupte" dintre cele două...

Comentarii (0)